Gebarentaal

Deze pagina is bedoeld om de handgebaren, tekens, logo’s en onderlinge communicatie van de illuminati te onderzoeken.
Als je het éénmaal ziet wanneer je werkelijk WAKKER bent,
zie je het overal!!! Right in your fucking Face.

Illuminati Satanic / Lucifarian Hand Signs

De handteken voor de volgelingen van het kwaad, misschien wel de belangrijkste teken voor Reptoids. De Gehoornde Hand of “Cornuto” staat voor de duivel, satan. Het is vergelijkbaar met het teken voor I Love you, maar Helen Keller, die gebarentaal ontwikkeld, was in de Theosofie (opgericht door Satanist Blavatsky), de satanische groep die Krishnamurti afgewezen, zodat het eigenlijk betekent ‘Ik hou van jou satan’. Wie zou een zeer oude satanisch teken halen als het teken van Ik hou van jou? Nauwelijks toeval, tenzij je gelooft in de tandenfee. Het werd populair in de late jaren zestig door de stichter van de Kerk van Satan Anton LaVey en later werd doorgegeven aan de massa van de rockmuzikanten die in satanisme waren. Ze verschijnt het teken op het podium en het publiek nagebootst ze zonder te weten wat het eigenlijk betekent. Nu veel mensen denken dat dit handteken betekent “rots”. Evenzo de De “V” Sign heeft een goede dekking. De Amerikaanse presidenten doen hetzelfde handteken als seriemoordenaar Ramirez, alle Pirate Captains.

hand_h8ctvpz57s

Wil jij meer weten, ook wie er allemaal meedoen? Check de website: Satanic handsigns

eed83acd91ce

Illuminati Symboliek in Muziek en Sport:
Wat te verwachten bij het onderzoek Illuminati symboliek.
Bij het onderzoeken van de Illuminati die je gaat tegenkomen een hoop als informatie uit vele tegenstrijdige opvattingen en meningen. Als een schrijver die ik verwerpelijk zal blijven en zich richten op Illuminati symboliek in de populaire media en meer bepaald Illuminati symboliek in de muziek en muziekvideo’s. Als je de neiging om op de paranoïde kant wil je misschien blijven in het donker en misschien lees over sport of celebrity scheidingen. Dit onderwerp is niet te lichtvaardig worden genomen en moet met voorzichtigheid worden nagestreefd. Met zei deze waarschuwing is het tijd voor jou om te beslissen.
draft_lens18095134module151302070photo_1309889032Lady-Gaga-Illuminatihand_h64
Illuminati symboliek is zowel te vinden in films en muziek. Terwijl er Illuminati symboliek in de muziek zelf, zal het grootste deel van de symboliek in de muziek industrie te vinden in albumhoezen en muziekvideo’s. Het is mogelijk dat de symboliek is gewoon gemakkelijker te identificeren in de beeldende kunst. Ik zal zo veel mogelijk richten op beide voorstellingen waar mogelijk en te bepalen wat kan worden geïnterpreteerd als Illuminati symboliek en waarom.

Zo zal je een hoop “kunstenaars” schaamteloos verbergt een oog in video’s en op album covers vinden.
http://worldtruth.tv/illuminati-symbolism-in-music-and-sports/

Plaats een reactie